TamPines

Friday, 14 December 2007

Posted by hAiRiL/spiderman_pink at 23:32  

11 comments:

Ceh, dah pass la org tu!

Alhamdulillah, glad that u've got ur driving license ..

:)

Anonymous said...
15 December 2007 at 11:14 am  

dah boleh tambah lagi satu entry untuk marriage resume :D

15 December 2007 at 12:51 pm  

marriage resume?? heh. takkanlah those yng ada driving license get an extra point than those yng takde driving license kan.. hmmph ..

anyway, gd for u ..

:)

Anonymous said...
15 December 2007 at 1:03 pm  

bestnya~ singapore umur berapa baru boleh dapat kan lesen? round dulu kota singa, kemudian jelajah malaysia pula.. fuhh~ bestnya

Anonymous said...
16 December 2007 at 10:20 pm  

18 tahun dah boleh.

susah lah nak pass. ana kali ke 3 ni baru dapat alhamdulillah. syukur tak terhingga!

16 December 2007 at 10:57 pm  

alhamdulillah
now i have a driver!

Anonymous said...
17 December 2007 at 12:11 pm  

ah?

tak paham ar :P

17 December 2007 at 2:38 pm  

it's ok bro! i sat for driving test 4 times! alhamdulillah, dah bleh round merata malaysia dah...

Anonymous said...
17 December 2007 at 5:08 pm  

takut gak nak bawak kete masuk mesia. masa tu keluar berita, kereta spore park di pusat membeli belah, depan kamera sekuriti pun kene curi. hebat betul! :D

17 December 2007 at 9:07 pm  

tahniah bro~

mcm gini senang sikit nak move ard later in syam =P

Anonymous said...
18 December 2007 at 3:07 pm  

kalau pat syam ingat nak naik unta. kene ada lesen tak? :D

19 December 2007 at 12:41 pm  

Post a Comment