Anjat boboi! :P

Tuesday, 18 December 2007

Assalamu'alaikum wrt wb

ahad lepas usrah ana keluar makan di Swensons Lapangan Terbang Changi Terminal 2. ana ingatkan adalah nak buat usrah ke apa. heran juga kenapa lah buat jauh-jauh. walaupun pulau singapura ni kecil, tapi dari barat nak ke timur perit juga tau :P

bila datang je semua orang pakai baju pink. lagi musykil nih. sahabat ana ada gak pesan hari sebelum tu untuk pakai jubah pink, tapi ana ingat dia gurau je. lagipun sepink-pink ana pun, ana tak ada jubah pink. belum lagi kot :D

dalam hati ana memang rasa ada yang tak kene je. tapi husnu dzhon lah kan. seperti biasa kami bergurau senda dan menyakat satu sama lain kalahkan budak kecik. tanya khabar masing-masing. rindu betul dengan ikhwah yang tersayang. bukannya selalu dapat jumpa mereka. terlerailah rindu yang kian lama terpendam. Allah Maha Mengetahui.

alhamdulillah dah selesai makan semua, kami pun tak panggil pelayan untuk hidangkan aiskrim "Giant Earthquake" yang dipesan awal tadi.

ridzwan: "excuse me, but i would like to enquire about the giant earthquake ice cream we ordered earlier just now"

pelayan: "...???" *tercengang kejap. muka dah cuak macam dia ada buat salah*

spiderman_pink: "can we have our ice cream please? ^_^"

pelayan: "ooh! sure. i'll get it for you"

lesson learnt - keep it simple! haha.

lepak ar wan. susah jugak kalau dah pandai sangat ni. nanti kalau dah kahwin macam mana entah budak ni. komfem isteri dia asik tercengang je :P

tiba-tiba ridzwan buat pengumuman. ana ada lah ingat nak salah satu dari kami yang dah nak kahwin. gembira sungguh! rupa-rupanya...


zalim tau korang. kalau ana ternangis pat situ caner? :P


hanif: kau kalau rindu aku pat syria nanti, main ni ah. nanti teringat aku :D


casing hitam..


..tapi dalam pink!


*hearts* ^_^


ni paling tak redha k. pink, yes. pious dengan hot? susah nak terima! :PPPPPPP


walaupun nanti jauh dimata, tapi dekat di hati insha Allah

Posted by hAiRiL/spiderman_pink at 23:32  

1 comments:

touching lah korang.

anyway, klw wan nak dpt isteri tu kan... mesti yang faham his lingo, sebab nak kena layan lingonya tu.

anyways, update sis bila nak berangkat nanti okay...

Anonymous said...
25 December 2007 at 6:39 pm  

Post a Comment